Jaka do brona v Latviji

Pretekli teden je v Latviji potekal mednarodni članski turnir ranga Future Series. Naši člani, ki so se udeležili turnirja so Petra Polanc, Miha Ivanič ter brata Miha in Jaka Ivančič.
Najboljši rezultat je dosegel Jaka, ki se je v paru z Lio Šalehar uvrstil v polfinale mešanih dvojic. Do tja sta prišla preko kvalifikacij ter tudi z zmago v četrtfinalu proti bratu Mihu in Petri, kjer se je tekma končala z 22:20, 19:21, 21:19 v korist Jake in Lie.
V mešanih dvojicah je igral tudi Miha Ivanič v paru z Niko Arih, žal pa sta izgubila že v prvem krogu proti petopostavljenim Poljakom.
Pri moških posamezno je Jaka v kvalifikacijah premagal prvo oviro, potem pa izgubil v treh setih proti francoskemu nasprotniku v drugem krogu kvalifikacij.
Oba Miha sta igrala v glavnem delu tekmovanja, kjer pa sta izgubila že v prvem krogu, oba proti Malezijcema.
Tretja nosilka med posameznicami je bila Petra, ki je v prvem krogu po dveh setih premagala Italijanko Fink. V drugem krogu je žal izgubila proti Indonezijki Fitriani po dveh ne preveč izenačenih setih.
V moških dvojicah sta se pomerila tudi brata Ivančič, ki sta v drugem krogu tekmovanja izgubila proti malezijski dvojici po treh setih.
Vsi rezultati naših tekmovalcev so vidni na povezavi: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament/matches?id=4551115B-C641-4CD9-88DA-3227AF4620C3&d=&c=SLO