Medvode Yonex cup 2022

Od 2. do 4.12. 2022 je v Medvodah potekal 13. Medvode Yonex Cup, na katerem se je pomerilo skoraj 300 igralcev! Kar veliko število igralcev pa je zastopalo tudi naš klub in doseglo odlične rezultate.
V kategoriji ženskih dvojic do 13 let sta si Mia Sketelj in Teodora Milivojević priborili bronasto medaljo, prav tako pa sta tretje mesto osvojila tudi Matic Cerar in Nikita Peshekhonov, v kategoriji moških dvojic do 15 let. Hkrati pa sta se Teodora in Nikita uvrstila tudi v četrtfinale v kategoriji posamezno.
Med mlajšimi nas je uspešno zastopal Tine Perič Marovt, ki se je odločil, da gre po stopinjah svojega starejšega brata! Povzpel se je namreč vse do četrtfinala med fanti posamezno do 11 let. Omeniti pa moramo tudi Julijo Jamšek Količ in Zojo Kušar, ki sta se pravtako uvrstili v četrfinale v ženskih dvojicah U13. Izločili sta ju namreč ravno klubski prijateljici, Teodora in mia.
Med starejšimi igralci pa je dobro igro pokazal Tadej Jelenc (U17), ki se je uvrstil kar v dva četrtfinala, v kategoriji posamezno in v dvojicah skupaj z Vidom Koščakom.
Zahvaljujemo se vsem, ki ste kakorkoli pripomogli k izvedbi turnirja, saj organizacija tekmovanja za tolikšno število igralcev res ni mačji kašelj. Utrinke iz turnirja pa si lahko pogledate tudi na našem facebok in instagram profilu. Se vidimo spet drugo leto!
TP