Petra in Miha ubranila naslov v Brežicah!

V nedeljo se je v Brežicah zaključil mednarodni turnir v badmintonu, ki šteje za svetovno jakostno lestvico. Od slovenskih tekmovalcev sta spet najbolje igrala Miha Ivančič in Petra Polanc, ki sta zmagala v mešanih dvojicah. V finalu sta bila boljša od Dancev Kristoffer Knudsen/ Elisa Melgaard (Danska)  21:15, 21:11. Petra pa je prav tako zaigrala še v četrtfinalu iger posamezno in ženskih dvojic.

»Uspelo nama je! Ponovila sva rezultat lanskega leta. S prikazano igro sem zelo zadovoljna, saj sva oba držala koncentracijo od začetka do konca. Z borbo, osredotočenostjo in odličnim sodelovanjem nama je na koncu uspel vrhunski rezultat. Hvala Mihi, trenerjem, navijačem in vsem ostalim za podporo, » se je razgovorila Petra Polanc.

Tudi Miha Ivančič ni skrival zadovoljstva: »Za mano je moj najboljši turnir v članski konkurenci. Tako z rezultatom kot s prikazano igro med psoamezniki in mešanimi dovjicami sem zelo zadovoljen. Z borbeno igro nama je uspelo ubraniti lansko zmago v mešanih dvojicah

Do novega leta bosta skupaj zaigrala še v Italiji in v Turčiji.

Ostali naši nastopajoči so bili še Miha Ivanič, ki se je v mešanih dvojicah prebil v četrtfinale, pri posameznikih pa žal izpadel v prvem krogu; Jaka Ivančič, ki je v moških dvojicah prav tako igral v četrtfinalu ter Mateja Manić, Gal Bizjak, Lina Pipan, ki si niso uspeli priigrati nekih boljših rezultatov.

Več rezultatov na: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament?id=1A036886-88A1-4CBE-A1FD-877259E06D28