POMEMBNO OBVESTILO ZA 4. REKREATIVNO SKUPINO

Spoštovani starši!
Kot mnogi že veste, je v ponedeljek na naš skupni trening 4. rekreativne in 4. tekmovalne skupine prišlo kar približno 43 otrok. Tako velika številka ne omogoča kvalitetnega treninga za naše igralce, hkrati pa je delo tudi za trenerja prezahtevno. Ta problem smo takoj sporočili naprej vodstvu kluba, ki pa se je zelo hitro odzvalo.

Omogočili so nam dva nova termina za 4. rekreativno skupino, tako da bomo sedaj dosedanjo skupino razdelili na skupino A in B.

Skupina A bo imela treninge ob istih terminih kot do sedaj (ponedeljek in sreda), skupina B pa bo imela treninge ob torkih (17.00 – 18.30) in četrtkih (17.30 – 19.00). Ta spremembna nam bo omogočila bolj kvalitetno delo z otroki, hkrati pa bodo tudi oni imeli več prostora za igro.

Sedaj je na vas starših, da mi sporočite, kdo od vaših otrok bi se lahko treningov udeleževal v skupini B, namesto v dosedanji skupini A. Predlagam, da se tudi otroci na treningu v sredo med sabo pogovorijo, kdo bi lahko zamenjal termin, saj so se nekateri že zelo spoprijateljili med sabo in tega nočemo pokvariti. Prosim vas, da nam pridete malo naproti, saj bo tako za vse bolje. Skupino bom od torkih še vedno vodila jaz, takk da se dejansko spremeni le termin treninga.

Prosim vas, da mi na email taja.pipan@gmail.com vašo odločitev SPOROČITE V VSAKEM PRIMERU, torej tudi če termina ne morete zamenjati, mi to sporočite. Za vsa vprašanja sem vam na voljo.

Hvala za čimprejšnji odgovor,
Taja Pipan