Sezona 2019/20 – MI SMO READY!

Med nedeljo in petkom se je v Podčetrtku 55 igralcev in 4 trenerji pripravljalo na novo sezono. Poleg naših igralcev smo gostili še tri Branikovce ter po enega igralca iz Mirne in Mengša.
Že prvi dan smo se takoj po prihodu napotili v telovadnico, opravili prvi trening in ugotovili, da nas čaka vse prej kot enostaven teden. Še dobro, da nas je vedno čakal obilen in dober self-service obrok, s katerim smo si napolnili energijo pred nadaljevanjem treningov.
Vsak dan se je začel z jutranjo telovadbo, kjer nas je Matevž prebudil, da smo lažje zaštartali v dan, se pravočasno najedli zajtrka in bili ob 9. uri že v telovadnici na prvem treningu. V štirih skupinah smo oddelali in natrenirali, kar so zahtevali trenerji, da bomo čimboljši in uspešni, nato pa pod tuš in kosilo. Po kosilu se je bilo prve dni nujno vreči v bazen, zadnje dni pa več ali manj počivati pred naslednjim napornim treningom. Vsak trening je bil dolg od 1,5 do 2,5 ur, tako da nas niso prav preveč šparali.
Vsak večer smo se skupaj srečali še v konferenčni dvorani, potekmovali v ekipnem tekmovanju, v katerem je na koncu slavila ekipa Mega natega pred Zakaj? in Batman in Robini. En večer smo namenili tudi pogovoru z našim Miho Ivaničem, ki je aktualni državni prvak med posamezniki, ki je razložil kako se sam pripravlja na treninge, tekmovanja in življenje na sploh, ter kako se lahko vsak od mlajših potrudi, da ga bo nekega dne premagal.
Verjamem, da smo se večinoma vsi nekaj novega naučili, razvili in natrenirali mišice ter kondicijo in so bolje pripravljeni na novo sezono. Četudi je na vsake toliko časa pogledal na plan kak žulj in musklfiber, ki pa bo pozabljen, ko se bo delo pokazalo v igri na igriščih in bomo za dobro delo nagrajeni z dobrim rezultatom. Poleg tega pa smo se spet na novo povezali, spoznali nekoga novega in smo pripravljeni na sezono 2019/20!
Mamo to! 💪💪