Taja, Lina in Gal s petimi stopničkami s Srebrne žogice Lendave 2017

Od 21. do 23. aprila 2017 se je odvijal 12. mednarodni turnir Srebrna žogica Lendave 2017. Barve BK Medvode so zastopali Lina Pipan v U13 ter Taja Pipan in Gal Bizjak v U15. Skupna bera: eno prvo mesto, tri druga mesta in eno tretje mesto, kar je odličen skupinski uspeh naših tekmovalcev.

Taja, Lina in Gal so v bojih posamezno v svojih skupinah uspešno opravili z vsemi nasprotniki, nekaj moči in kanček sreče je vsem trem zmanjkalo zgolj v finalnih tekmah, tako da so osvojili vsak svoje srebrno odličje.

V dvojicah je Taja združila moči z Marušo Vračar (BK Olimpija), kjer sta si pokorili vso konkurenco brez izgubljenega seta in zasluženo osvojili zlato odličje. Lina je združila moči z Niko Bedič (BK Mladost), ki sta se uspešno borili vse do polfinala in po napetih treh setih priznali premoč češki navezi Metzova-Ševčinková, kasnejšima zmagovalkama turnirja. Gal Bizjak, ki je moči združil z Janom Babnikom (BK BIT), pa je po napetih treh setih moral priznati premoč češki navezi Poriz-Prek, kasnejšima finalistoma.

Rezultati tekmovanja so dostopni na povezavi:  https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=0295862F-1BE4-4E21-A9E8-28CFB13C0CE9

prispevek pripravila Nada Bizjak