V Mariboru odigrali še zadnji članski turnir letos

V soboto je bil v Mariboru na sporedu še zadnji iz serije AB turnirjev. Od naših so nastopili: Martin Cerkovnik, Miha Ivančič, Matic Ivančič, Jaka Ivančič, Mateja Manić in Petra Polanc.

Naj začnem z B turnirjem, kjer so od naših nastopili: Jaka, Mateja in Matic. Matic je moč raje prihranil za dvojice, sta pa zato odlično odigrala Jaka in Mateja. Na koncu je bil Mateja drugi, Jaka pa takoj za njim z bronasto medaljo. Čestitke fanta!

Zelo zanimivo je bilo seveda tudi na A turnirju. Naši prvi igralki Petri, za ta turnir žal ni ostalo prav dosti moči, tako da je bilo utopično pričakovati, da bo zdržala vse tri discipline. Na koncu je odigrala le v igri mešanih dvojic, a to nalogo ponovno opravila z odliko. S partnerjem Miho Ivančičem sta osvojila prvo mesto. Petro sedaj čaka malo prepotrebnega počitka po naporni sezoni, potem pa se že začenjajo priprave na nove projekte.

V igri ženskih dvojic nismo imeli predstavnic, je bilo pa zato toliko bolj zanimivo pri moških dvojicah. Za nas najbolj zanimiv in zabaven je bil zagotovo polfinalni obračun, kjer so se med sabo udarili vsi trije bratje Ivančič, družbo pa jim je delal Martin Cerkovnik. Na eni strani sta bila najstarejši Matic in Martin, na drugi strani pa nadobudna Miha in Jaka. Kljub izraziti mišični premoči mlajših dveh ( ;-)), so na koncu zmagale izkušnje. Matic in Martin sta se prebila v finale, kjer pa ta bila od njiju močnejša Krapež in Zalar iz Bita. Naj omenim, da sta Matic in Miha v skupinskem delu že zabeležila zmago nad omenjeno dvojico, a žal je bila ta v finalu pomembnejša.

Vsem igralcem čestitke za osvojene medalje. Nekateri se že lahko sprostijo in si vzamejo zaslužen počitek, mlajše pa že ta vikend čaka državno prvenstvo do 17 let, ki ga bomo gostili v domači dvorani v Medvodah.