Zelo številčni na turnirju do 13 let

V soboto je na Muti potekal 2. turnir do 13 let v sezoni 2022, katerega se je udeležilo tudi veliko število naših igralcev. Naš klub so zastopali Luka Crljenica, Julija Jamšek Količ, Klavdija Kadivec, Zoja Kušar, Din Mašić, Lana Militarov, Teodora Milivojević, Tija Mlakar, Urh Podhraški, Tomas Pulko, Danilo Savić, Tine Skalar Leben, Mia Sketelj, Maja Strajnar, Tista Strušnik, Luna Šarkanj, Liam Vodlan in Leon Zavrl.
V kategoriji fantje posamezno A je igralo 16 najboljših slovenskih fantov, naš najboljši je bil Din Mašić, ki je na koncu osvojil bronasto medaljo, 14. mesto je osvojil Danilo Savić, 15. pa je bil Tomas Pulko.
V B kategoriji pri fantih se je od naših najbolje odrezal Tine Skalar Leben, ki je osvojil 5. mesto, ostali naši fantje pa so žal obstali v predtekmovalnih skupinah in se niso uvrstili v nadaljnje tekmovanje.
Pri dekletih posamezno A kategorija je bila naša najboljša Mia Sketelj, ki je osvojila 6. mesto, 7. mesto je osvojila Tita Strušnik, ki je bila boljša od Lune Šarkanj, ki je bila osma. Na 9. mestu je tekmovanje zaključila Teodora Milivojevič.
V B kategoriji se je izkazala Lana Militarov, ki je osvojila drugo mesto, iz skupine se je uvrstila še Klavdija Kadivec, ki je tekmovanje končala na 5. mestu. Ostale naše punce so obstale v skupinah in se niso uvrstile v nadaljnje tekmovanje.
Na koncu so sledile še tekme mešanih dvojic. V tesnem finalu je Din Mašić z Lučko Perme (Olimpija) izgubil in stopil na drugo stopničko. 5.-8. mesto sta osvojila še dva para z našimi predstavniki Tine Skalar Leben/Tita Strušnik ter Teodora Milivojević/Bor Zaletel (BIT). Iz skupine sta se uvrstila še Urh Podhraški/Julija Jamšek Količ, ki pa sta osvojila 9. mesto, ker sta izgubila proti Tinetu in Titi.
Čestitke vsem našim igralcem za dosežene rezultate in nove pridobljene izkušnje, saj se jih je kar nekaj takega tekmovanja udeležilo prvič in verjamemo, da bo v prihodnje vse samo še bolje!
Vse rezultate najdete na povezavi: https://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament/matches?id=A66D7D4A-9D3B-445C-8A9A-A886865C56AF&d=